Rob Peters

Senior Manager - Deloitte

Rob heeft een registeraccountancy studie gevolgd aan de Nyenrode Business Universiteit. Deze studie is afgerond en sinds 2012 is Rob ingeschreven in het accountantsregister. Na een zevental jaren werkzaam te zijn geweest in de accountancy is Rob gestart met het opzetten van een new businessline Assuring Medical Apps vanuit Deloitte Innovation.

Vanuit deze werkzaamheden heeft Rob veel ervaring opgebouwd op het gebied van compliance, privacy en informatiebeveiliging in de zorg. Deze ervaring heeft Rob meegenomen naar Deloitte Legal van waaruit hij momenteel werkzaam is binnen het Digital Health Compliance team.

Naast deze inhoudelijke rol is Rob verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe compliance gerelateerde innovatieve, digitale, dienstverleningen binnen de zorg.

Rob heeft binnen de zorg een goed innovatienetwerk opgebouwd. Binnen deze rol is Rob mentor van diverse accelerator programs zoals Rockstart Digital Health Accelerator en de Sustainable Healthcare Challenge. Ook is rob betrokken bij diverse innovatiejury’s en commissies binnen de zorg en betrokken als partner bij de jaarlijkse Dutch Health Hackathon.

Verder schrijft Rob jaarlijks diverse artikelen voor zorg gerelateerde platforms en vakbladen, is Rob een spreker over compliance in de zorg op gerenommeerde conferenties en geeft Rob regelmatig gastcolleges over informatiebeveiliging.