Barry Meesters

Director - Deloitte

Barry is afgestudeerd bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en gespecialiseerd in IT management, cyber security en IT-auditing.

Vanaf 1997 heeft Barry binnen diverse organisaties ervaring opgedaan met het adviseren en controleren van IT-organisaties en systemen. Na indiensttreding bij Deloitte heeft Barry de postdoctorale opleiding voor Register EDP-auditor gevolgd en is ingeschreven in het register.

De afgelopen 6 jaar heeft Barry als Direct Risk Advisory een omvangrijke IT-audit en cyber security portefeuille opgebouwd in het zuiden van Nederland, zowel bij zorginstellingen als technologiebedrijven. In deze periode heeft Barry diverse innovatieve diensten binnen Deloitte ontwikkeld, zoals Assuring the Cloud en Assuring Medical Apps.

Digitalisering binnen de healthcare is zijn passie en daarom heeft hij zich de laatste jaren volledig toegespitst op dit gebied. Naast initiatieven als Assuring Medical Apps is Barry nu medetrekker van de propositie Digital Health Compliance, waarbij zorginstellingen en technologie organisatie worden geholpen bij security, privacy en compliance gerelateerde vraagstukken, waardoor digitalisering kan worden omarmd en de zorg kan worden verbeterd. Ook hier zoekt Barry weer naar innovatieve oplossingen om de compliance last voor klanten verder te reduceren.