Health Technology Assessment


Veel digitale zorgoplossingen hebben als doel kosten te besparen en efficiëntie te verbeteren terwijl kwaliteit van leven wordt verbeterd.  Het meten in hoeverre dit doel behaalt is blijft vaak een uitdaging.

De kwantificering van de realisatie van dit doel vormt de kern van de Health Technology Assessment dienst. Dit is een verzamelnaam voor het systematisch evalueren van de effecten en impact van gezondheidstechnologie. De van toepassing zijnde sociale, economische, organisatorische en ethische aspecten van technologie worden meegenomen in de eindevaluatie.

Digital Health Compliance heeft een Digital Health Technology Assessment ontwikkeld om de toegevoegde waarde van digitale zorg oplossingen snel, maar grondig, te analyseren.

De dienst

Specifiek voor jouw digitale zorgoplossing wordt er een economisch model gebouwd waarbij de hierboven genoemde stappen gevolgd worden. Het model zal de incrementele kosteneffectiviteit van de digitale zorgoplossing presenteren gebaseerd op de keuzes die per stap gemaakt zijn.

De resultaten van onze analyses en berekeningen zullen worden gepresenteerd in een rapport. Het rapport zal een overzicht presenteren van alle gekozen stappen en de resultaten daarvan. Het rapport zal worden voorzien van grafische weergaven van de verkregen inzichten en kosteneffectiviteit van de digitale zorgoplossing.

Een methode om snel inzichtelijk te krijgen hoe veel impact uw digitale zorgoplossing maakt.
Samen werken aan de continue verbetering van kwaliteit van zorg!

Benieuwd naar hoe wij u van dienst kunnen zijn op dit gebied? Neem dan contact op of download onze onepager.

Download Pdf:

Meer weten? Neem contact op, we staan u graag te woord.