Data Exchange Platform


In de gezondheidszorg wordt steeds meer gebruikgemaakt van technologische innovaties, zoals medische apparatuur en mobiele apps. Hierdoor worden steeds meer gegevens verzameld door zowel zorgorganisaties als door patiënten. Het betreft vaak zeer persoonlijke, vertrouwelijke gegevens die iets zeggen over de gezondheid van een specifieke patiënt. De privacy van de betreffende patiënt wordt beschermd door complexe wet- en regelgeving.

De groeiende mogelijkheden met gegevens en daarmee de groeiende vraag naar gegevens, de complexiteit van de wet- en regelgeving en het verscherpte toezicht hierop, maken het correct en compliant uitwisselen van data – in overeenstemming met de regels – een steeds grotere uitdaging wordt. Juridische professionals zijn niet in staat de grote hoeveelheden verzoeken te verwerken en meer professionals lijkt niet de oplossing. Dit is immers kostbaar en geschikte juridische professionals zijn schaars.

Deloitte’s Data Exchange (DEX) Platform is gebaseerd op cognitieve technologieën die “robotic process automation”, “cognitive automation” en “artificial intelligence” combineren. Met behulp van deze technologie kan het DEX platform perfect omgaan met de eenvoudige en repeterende taken die het proces van data uitwisseling bevat. Door een chatbot aan te bieden waarin de meest voorkomende vragen worden behandeld, worden de juridische professionals ontlast.

 

Bekijk de onderstaande video om inzicht te krijgen in de functionaliteiten die DEX te bieden heeft:

Benieuwd naar hoe wij u van dienst kunnen zijn op dit gebied?
Neem contact op of download onze onepagers.

Download Pdf:

Meer weten? Neem contact op, we staan u graag te woord.